# Itinerary for Dr. Evelin Lindner's Visit to Dunya Foundation

Date: 9<sup>th</sup> January 2025

#### Time: 10:00 AM - 6:30 PM

#### 10:00 AM – Gathering at UCP

All guests and team members will assemble at UCP for the start of the visit.

#### **10:15 AM – Departure from UCP**

The group departs for Khudian to begin the site visits.

# 12:00 PM – Arrival at Dunya Foundation Technical Training Center (DFTTC)

- Tea/refreshments and a presentation on Dunya Foundation (30 minutes).
- Guided tour of the DFTTC facilities (10 minutes).

#### 12:30 PM – Visit to IVC-2 Dhala

• Overview of the center's activities and services (20 minutes).

#### 12:50 PM – Filter Plant Visit

• Brief tour and explanation of the water filtration project (10 minutes).

#### 1:00 PM – Kasur Mawakhat Program (KMP) Head Office Visit

• Visit and briefing on the KMP initiative (20 minutes).

#### 1:20 PM – Allied School Hardo Muhammad Kay Visit

• Interaction with staff and students, and overview of educational programs (15 minutes).

#### 1:35 PM – Luneki Model Village Visit

- Tour of the model village (40 minutes).
  - En route, a stop to view the solar tube well and tree plantation projects.

#### 2:15 PM – Biogas Plant Visit

• Detailed tour and insights into the biogas facility (30 minutes).

# 2:45 PM – Lunch and Learn Session

• Lunch with Dunya Foundation team and discussion on shared initiatives (1 hour 30 minutes).

# 4:15 PM-5:00 PM (Optional) - Visit of animals/Birds' sheds at Punjab Agri farm

# 5:00 PM - (Departure for Lahore)

#### 6:30 PM- 6:45 PM - (Back to UCP)

Time	Activity
10:00 AM	Gathering at UCP: All guests and team members will assemble at UCP for the
	start of the visit.
10:15 AM	Departure from UCP: The group departs for Khudian to begin the site visits.
12:00 PM	Arrival at Dunya Foundation Technical Training Center (DFTTC):
	- Tea/refreshments and a presentation on Dunya Foundation (30 minutes).
	- Guided tour of the DFTTC facilities (10 minutes).
12:30 PM	Visit to IVC Dhala: Overview of the center's activities and services (20 minutes).
12:50 PM	Filter Plant Visit: Brief tour and explanation of the water filtration project (10
	minutes).
1:00 PM	KMP Head Office Visit: Visit and briefing on the KMP initiative (20 minutes).
1:20 PM	School Visit: Interaction with staff and students, and overview of educational
	programs (15 minutes).
1:35 PM	Luneki Model Village Visit:
	- Tour of the model village (40 minutes).
	- En route, a stop to view the solar tube well and tree plantation projects.
2:15 PM	Biogas Plant Visit: Detailed tour and insights into the biogas facility (30
	minutes).
2:45 PM	Lunch and Learn Session:
	- Lunch with Dunya Foundation team and discussion on shared initiatives (1 hour
	30 minutes).
4:15 -	Optional Visit: Animals/Birds' sheds at Punjab Agri farm.
5:00 PM	
5:00 PM	Departure for Lahore.
6:30 -	Arrival back at UCP.
6:45 PM	

# **Itinerary for Food**

#### 1. Starters/Appetizers

- a. **Russian Salad**: A creamy and flavorful mix of vegetables and fruits.
- b. Fruit Chaat: Tangy and spicy, prepared with a mix of seasonal fruits.

# 2. Main Course

- a. Local Organic Vegetable Dish: Prepared using fresh produce from the farm, highlighting local flavors.
- b. Saag and Makai Ki Roti: A traditional and hearty dish served with butter.
- c. Chicken BBQ: Juicy and smoky, grilled to perfection.
- d. **Chicken Pulao**: Fragrant and flavorful rice dish, complementing the rest of the meal.

# 3. Dessert

a. **Gajar/Pethe Ka Halwa**: Rich and sweet, made with fresh carrots or pumpkin and garnished with nuts.

# 4. Beverages

a. **Kashmiri Chai**: Traditional pink tea with nuts, perfect to end the meal on a warm note.